2020 Aksesuar Modası

Her sezon olduğu gibi bu sezonda da yepyeni trendler, özel tasarımlarla dopdolu aksesuarlar göz kamaştırıyor. Şaşırtıcı ve ilginç dizaynlardan, alışık olduğumuz modellere kadar kombinlere ayrıcalık katacak aksesuar modası tüm hızıyla yayılıyor. İşte sizin için derlenen 2017 Aksesuar Modası!

  • Uzun Sallantılı Küpeler

Muhtemelen önümüzdeki sezonda tren olmaya devam edecek olan uzun sallantılı küpeler oldukça popüler. Renk ve tasarım çeşitliliği ile sokakta, gece davetlerinde boy gösteren çok şık küpeler hemen herkesin ilgisini çekiyor.

  • Taçlar Zirvede

Fonksiyonelliği ile demirbaşımız olan taçlar, bu yıl en parlak zamanını yaşıyor. Renkli, desenli günlük modellerden, taşlı, dekoratif taçlara kadar pek çok çeşidini görmek mümkün!

  • Tasma Kolyelerin Dönüşü

Vintage etkileri görülen yeni sezon kolye modellerinde 90’lı yılların boynu saran, genellikle tül, kadife kurdele veya plastik sarmal tasma modeli kolyeler, yeniden moda akımına girdi. Farklı olarak kalın zincir dizaynlarına rastlıyoruz.

  • Plastik Modası

Şeffaf PVC kaplama ayakkabılar, omuz ve el çantaları 2017 yılının en ilginç aksesuarları arasında yerini alıyor. Şeffaflık modasında yüzük, küpe, kemer, şapka gibi aksesuarlarda kullanılıyor. Sıra dışı stillere açık moda takipçileri için ideal parçalar…

  • Kürk ve Tüy Detaylar

Takıdan, kemere, ceketten çantaya pek çok aksesuarda kürk ve tüy detayları gözden kaçmıyor. Özellikle parlak monokrom şal tipi dizaynlar oldukça dikkat çekici!

  • Kemerler Biçim Değiştirdi!

Kemerler 2017 sezonunda asıl amaçlarından oldukça uzaktalar. Tamamen görsel bir stil için kullanılan kemer, ip şeklinde bağlanarak bir takı gibi kombinlere ekleniyor. İki katlı ince kemerler, desenli veya örgü kemerler sezonun iddialı parçaları arasında yer alıyor.

  • Broş Çılgınlığı

50’li yılların broş modası 2017’nin en çarpıcı stilleri arasında fark yaratıyor. Broşları eski moda, babaanne takıları olarak görmeyin. Tasarımlar birbirinden şık ve eğlenceli!

 

Etiketler: , , , , , ,

 
 
 
 
 
 

Copyright © 2024 . Tüm Hakları Saklıdır.